Brązowego zabarwienia cukier ten nabiera podczas długotrwałego podgrzewania wysokogatunkowego roztworu cukru. Ulega on karmelizacji uzyskując jednocześnie charakterystyczny kolor i karmelowy posmak. Po podgrzaniu roztwór schładzany jest na gładkiej powierzchni płyty, na której osadza się on grubymi oraz krystalicznymi warstwami. W ten właśnie sposób powstaje najlepszy cukier kandyzowany.

  • 50g:
    3,69zł
    Dodaj do koszyka
  • 100g:
    7,37zł
    Dodaj do koszyka
  • 200g:
    14,74zł
    Dodaj do koszyka
  • 1 kg:
    73,70zł
    Dodaj do koszyka
  • Inna:
    g
    Dodaj do koszyka
    Min. ilość to 50g. Wartość zaokrąglana do 50g
  • Czas wysyłki: 1 dzień

  • Dostępność: Dostępny

Pochodzenie

Kraj pochodzenia
Niemcy

Skład

Chcesz zamówić telefonicznie
lub zadać pytanie? Zadzwoń:

1

Infolinia 801 70 33 22 (koszt połączenia to 1 impuls)

2

Telefon 61 642 92 71 (pon - pt 8-16)

Brak opinii

Nikt jeszcze nie dodał opinii na temat tego produktu.
Bądź pierwszy i dodaj opinię o tym produkcie!


Tylko osoby które kupiły dany produkt mogą dodawać opinie.